Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm! Olyan kérdésem lenne hogy 3 év körüli hím tengerimalac nehézkesen ürít néha nagy csomókban és általában látszik neki hogy tele van a végbélzacskója.Ez már lehet az a probléma ami idős hím tengerimalacoknál szokott jelentkezni? Ha igen akkor ez mivel “kezelhető”? Előre is köszönöm!

2016.06.09

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Egy 3 éves malac, még nem számít öregnek, inkább középkorúnak mondanám. Lehet bármilyen probléma (akár egy daganat is), ami szűkíti az anus nyílását és ezért nem tud üríteni rendesen. Azt javasolnám, hogy végeztessenek egy egzotikus állatokhoz értő állatorvossal egy alapos fizikális vizsgálatot, ahol az étrendjét is át tudják beszélni, mert az is nagyon befolyásoló.

Remélem tudtam segíteni. Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem