Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm.olyan problèmam lenne hogy egy hónapja elhoztunk egy 3 èves havanese kiskutyat egy csaladtól.napokig evett ill.falt nem is volt gond .most kb egy hete elkezdett valogatni illetve nem enni.barmit teszek ki neki megszagolja ès elsètal mellette.kèzből elfogadja eszi is de nem szeretnèm rászoktatni.eddig a 3 ève alatt csak tapot kapott amit itt nem is kostol meg ledig az előző gazdi küldte vele.mit tegyek ?köszönöm valaszat

2018.01.21

Állatorvos

Ha mindenféle házi étellel kínálják, ami sokkal jobban ízlik neki, akkor nem fogja megenni a tápot, mert tudja, hogy úgyis kap mást, amit jobban szeret. Fontos, hogy egészen biztosan ne legyen betegség a háttérben, ezért orvoshoz a biztonság kedvéért jó lenne elvinni. Ha a kutya egészséges, akkor adják neki azt a tápot, amit korábban megevett. Ha nem eszi meg, akkor negyed óra múlva vegyék el és csak a következő etetésnél kínálják újra ugyanazzal a táppal. Ha éhes, akkor enni fog. Egy egészséges felnőtt kutyának ennyi koplalástól nem lesz baja. Fontos, hogy a két etetés között most nincs nasi, csak tiszta víz.

Vissza a kérdésekhez