EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm Önöket!

Van egy 18 hetes szuka golden retrieverem.Amikor nem alszik hanem mozgásban van ( játszik,stb) van ,hogy 15-20 percenként is pisil.Mikor alszik akár 1-2 órát vagy éjszaka kibírja amíg felkelünk. Az imént is kiengedtem az udvarra, pisilt utána kb 10-15 perc múlva bent is hagyott egy tócsát.Mennyire normális ez a gyakori pisilés?Elképzelhető ,hogy valamilyen bakteriális fertőzése vagy vagy ez még ebben a korban normális jelenség? Köszönöm a segítségüket!

2016.02.23

Állatorvos

A kölykök gyakrabban pisilnek, de ez már túl gyakori. Lehetséges, hogy a kölyök felfázott. Tartsák meleg helyen az állatot. Ha a tünetek 2-3 napon belül nem enyhülnek, vagy más tünetek is jelentkeznek, akkor vigyék orvoshoz az állatot.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem