Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm Önöket.
Kerdésem a következő. Kutyusom ( kan nenet dog) bőrén a füle alatt bőrbetegség kezdett kialakulni ami elkezdett a fejére kiterjedni, pár nap után a hatán is jelentkezett majd egy hét elteltével a fenekén is. A fűle alatt nagyon csúnya veres gennyes váladékos megdagat lett a bőre amit fertőtlenitünk 2 óránkent és gentamicin krémmel kenünk magunktól, ugyanis ternészetesen azonnal elvittük állatorvishoz , aki amoxicilin tartalmú antibiotikumot irt fel 5 napra és ennyi..kerdésem , kell e, lehet e folytatni az antibiotikum kúrát illetve mit kellene tenni a kutyussal mert 8 nap elteltével sem múlik sőt. Előzmény: 3 napig vittük magunkkal élővizre ahol sokat volt vizben…lehet e összefüggés a bőrbetegséggel?
Valaszukat előre is köszönöm.

2018.08.30

Állatorvos

Ebben az esetben mindenképpen bőrkaparék vizsgálatra lenne szükség, hogy kiderüljön milyen kórokozóval állunk szemben és érzékenységének ismeretében tudjuk célzottan kezelni azt.

Vissza a kérdésekhez