Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm! Örökbefogadtunk egy 5 hónapos kutyust márc 10.-én. Február 22-én kapott oltást, aztán mi is beoltattuk 12.kén kombi oltást kapott. Az lenne a gondom, hogy megy a hasa. Az orvosunk kamilla teát és főtt rizst mondta, hogy adjunk neki, de nem eszik. Mit tegyek? Purina junior tápot vettem. A menhelyen olcsó tápot kapott. Betti

2018.03.16

Állatorvos

Ha a kutya napok óta nem eszik, akkor nem elég a diéta. Főleg akkor nem, ha nem is iszik. Ha ez a helyzet, akkor infúzióra is szüksége van. természetesen a távolból nem tudom megítélni az állat állapotát. Ha a kutya újra iszik és eszik, akkor lehet diétáztatni és probiotikumot adni. Lehet, hogy szükség van antibiotikumra is, féreghajtót pedig mindenképpen kellene adni. A diéta lehet egy kicsit ízletesebb, mint az üres rizs és a kamillatea. Készítsenek fűszermentes húslevest, répával, ehhez keverhetnek akár rizst is. Ehet a kutya még alaposan megfőtt krumplit sovány hússal, natúr joghurtot, kefírt.

Vissza a kérdésekhez