Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm. Szomszèdom 2 hetes kiscicàja bolhàs de rettenetesen. Az anyacica kinti,benti tartàsu. Hogyan lehet ezt a csöpp kis àllatot megszabadítani a bolhàktól? Lehet fürdetni ilyen fiatalon? Anyacica amig szoptat, lehet kezelni bolhairtó szerekkel? Nem àrtalmas a kicsire nézve?

2015.08.25

Állatorvos

A Frontline spray (nem spot on!) biztonságosan alkalmazható már 2 napos macskakölyköknél és vemhes és szoptató anyamacskákon is. Ezen kívül szükséges féreghajtás is mind a kölykök, mind pedig az anyamacska esetében (pl.: Banminth Katze). A környezet bolhairtása is nagyon fontos, mert egyébként onnan újra és újra visszafertőződnek az állatok. minden textíliát ki kell dobni, vagy nagyon alaposan ki kell mosni, amivel az állatok érintkeztek. a bútorokat többször alaposan ki kell porszívózni. Mindent alaposan fel kell mosni, még a rejtett zugokat is. Amilyen felületen lehetséges, ott környezeti bolhairtó sprayt kell alkalmazni (pl.: Insecticid 2000).

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem