Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm! A tengeri malacomnak szeretnék párt. Azzal tisztában vagyok hogy csak az összeszoktatás után lehet egy helyre rakni őket. Az lenne a kérdésem hogy jót tesz-e az állatoknak ha ellés után együtt vannak még vagy a vemhesség ideje alatt el kell őket távolítani egymástól.Válaszát előre is köszönöm !

2015.03.08

Állatorvos

Fontos, hogy ha a nőstény először ellik, akkor az egy éves kora előtt következzen be, mert azok az állatok, akiknél ez később történik, gyakran már nem képesek önállóan világra hozni a kölyköket. Ellés után azért nem célszerű együtt tartani a hímet a nősténnyel, mert a nőstény ellés után néhány órával már fogamzóképes lehet. Ha nem akar új almot, akkor célszerű már a vemhesség alatt elválasztani az állatokat egymástól.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem