Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm! Van egy 13 éves házi macskám. 2 alomja van, amit használ rendesen, de van időszak amikor a fotelra pisil. Nem jelöl, hanem rendesen rápisil. Egyébként ivartalanított fiú cica. Miért csinálja?

2011.04.16

Állatorvos
Egy ennyi idős állatnál úgy gondolom, hogy előbb a betegséget kell kizárni. Húgyúti problémák lehetnek a vizelési szokások megváltozásának hátterében. Kellene egy vizeletvizsgálat és egy vérvizsgálat. Idős macskáknál előfordul, hogy ízületi problémák miatt az esetleg magas peremű alomtálba nehéz nekik bemenni, ezért más helyet választanak. Ilyen esetben megoldást jelenthet az alacsony peremű alomtálca. Meg lehet próbálni azt is, hogy az egyik alomtálban rendes macskaalom van, a másikban pedig textilia. Előfordul, hogy egyes macskák bizonyos anyagokra szeretnek vizelni (textil-fotel). Ha erről van szó, akkor segíthet, hogy az alomtálban is talál textilt.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem