EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm! Van egy 1éves macskám és sajnos allergiás a baromfi húsra! Szeretnék érdeklődni hogy nincs-e olyan konzerves vagy alutasakos táplálékuk,ami legalább 75%-ban tartalmazza a bárányhúst??Vagy esetleg ha nincs láttam egy olyan konzervet Önöknél ami allergia kezelésére van (Pb Med. táplálék allergia kezelésére),hogy ez jó lehet-e neki??Várom válaszukat!

2013.06.27

Állatorvos
Csirkeallergia esetén arra kell odafigyelnie, hogy a vásárolt eledel semmilyen formában ne tartalmazzon csirkehúst. A Moments eledelek közül ajánljuk azokat a fajtákat, amelyek nem csirkéből készültek. A Moments konzervek 70-75%-ban tartalmaznak húst, a többi összetevő az típustól függő sütőtök, rizs, hal stb. A Moments konzervek részletes leírása megtalálható a honlapon. A Pet Balance Medica eledelek részletes leírását a honlapunkon olvashatja. Ezek teljes értékű diétás eledelek tápanyag-érzékenységben szenvedő felnőtt macskáknak. A válogatott fehérjeforrásoknak (lazac) és a szénhidrátoknak (burgonya) köszönhetően csökken a tápanyagokkal szembeni érzékenység. Az Omega-3 és 6 zsírsavak segítik a bőr egészséges működését dermatózis és túlzott szőrhullás esetén.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem