Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm! Van egy 13,5 éves Törpe Schnauzerem!
Megkapta a veszettség elleni védőoltást!
Mindig házhoz visszük az orvoshoz! Mikor oda értünk az orvoshoz elég ideges lett, eddig nem morgott senkire, és most az orvosra is rámorrant simogatásnál. Kocsival hoztuk-vittük, imád autókázni! Otthon hányni kezdett, nagyon nehezen próbálkozott! Hátát nagyon púposan tartotta! Utána pedig összeesett! Ölbe lett véve, de igazából semmire nem reagált, csak volt! Utána jobban lett,1-2 óra elteltével! Másnap ismét bágyadttabb volt! És a vizeletét próbálta visszatartani, de cseppek jöttek. Onnan gondolom, hogy, vissza akarta tartani, hogy a házban volt, ahol nem szokott pisilni! Nagyon íjesztő ez az egész, eddig semmi féle gond nem volt vele, de ez a szuri után minden előjött! Mi lehet ez? Most az ünnep miatt nem tudom orvoshoz vinni! 🙁

2017.10.24

Állatorvos

Sajnos így a távolból ebben nehéz segíteni….Ha nem ugyanazt a vakcinát kapta, mint korábban, akkor valószínűleg érzékeny volt rá az állat. Beszéljen állatorvosával.

Vissza a kérdésekhez