Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm van egy Boston terrier kiskutyám 8 hetes. Frissen levágtam a füvet és a vágás után játszottunk benne. Másnapra azokon a területeken ahol nincs annyira meg vastagabb szőr pl. Szemek fölött homlok fül ott jöttek kiutések sok pici piros. Meg a laban az ujjak között és egy kevés a hason is dr ott kb 2 db. Én még arra is gondoltam h a tápváltás is szóba jöhet. Select goldot kap most csirke és pulyka változatot. Előtte royal canin csirkéset. Ön mire gondol?

2013.08.06

Állatorvos
Szerintem a problémát inkább a fű szurkálása okozta. Fiatal, érzékeny bőrű kutyáknál az Ön által leírt jelenség elég gyakran előfordul. A táplálékérzékenység általában nem apró kiütéseket okoz, hanem általános viszketést és bőrpírt. Ha a kiütések nem múlnak (1-2 napon belül) akkor mutassa meg állatorvosnak.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem