Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm! Van egy perzsa kandúrom, áprilisban lesz 2 éves. Szerdán elvittem egy barátnőmhöz fedeztetni, ez az első fedeztetése, bár nem nagyon tervezek többet, azért nem lett ivartalanítva, mert párom ezt az egy kitételt megtette, hogy nem kasztráltathatom. Tegnap vagyis csütörtök este hazahoztam a cicám, azóta be van nagyon rekedve. Most ugye péntek este van, aggódok érte, az orra a szokásosnál pirosabb és száraz, hiába nyalogatja. Nagyon kimerült, de mást tünetet nem tapasztalok. A barátnőm szerint folyamatosan nyávogtak a macskák, amikor együtt voltak, ezért gondoltam arra, hogy megerőltette csak magát. Várjak még, hátha javul, vagy mihamarabb vigyem el orvoshoz?

2013.02.23

Állatorvos
Ha a macska jókedvű, eszik, iszik, nincs hasmenése, nem köhög, tüsszög, akkor nem kell hétvégén orvoshoz rohanni. Valószínűleg berekedt... Ha hétfőig nem múlik a probléma, akkor a biztonság kedvéért mutassa meg állatorvosnak.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem