Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Udvozlom ! Zsuzsa Ansari vagyok ! Iranba elek ! Van egy 15 éves ivartalanított cicam kb.1 hónapja lkezdett menni a hasa azonnal vittem orvoshoz először belproblemakra gondolt mivel gázos volt a belei de nem szűnt meg a hasmenese és vervizsgalatot kértem . Az eredmények alapján azt mondta az orvos hogy rosszak a máj értékei .kapott antibiotikum vitamin B komplex és etvagynovelo inekciokat majd felirta neki Liv.52 DS tablettat . Most 2 heter eggel este fél tabletta kap de nem javul az állapota és nagyon lefogyott ! Draga doktornő mit tegyek hogy javuljon a cicam alapota ? Válaszát előre is köszönöm

2018.07.25

Állatorvos

Sajnos így nem derül ki, hogy pontosan milyen májbetegsége van a cicának és az sem, hogy milyen súlyos. Ilyen idős cicánál valószínűleg nem gyógyítható, csak karbantartható betegségről van szó. Anélkül nem lehet gyógykezelést javasolni, hogy tudnánk a pontos okot. Egy biztos, hogy mindenképpen el kell érni, hogy a cica egyen. Legjobb, ha olyan tápot kap, ami májbeteg állatoknak készült, de ha egyiket sem eszi meg, akkor előbbrevaló, hogy egyen.

Vissza a kérdésekhez