Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!10kg-os tacskó-keverék kutyusom 14 éves.”öregségi” vérvételen volt,eredménye:kicsit a máj és hasnyálmirigyenzimjei vannak megemelkedve.Diéta és májtámogatás Doktornőm szerint.
Milyen tipusú tápot-konzervet tud ajánlani?Royal Canin Hepatic?Hús rizs arány?Napi adagolás?
Előre is köszönöm megtisztelő válaszát!
Üdvözlettel:Adrienn

2016.05.27

Állatorvos

Kedves Adrienn!

A Royal canint  hepatic vagy a Hills l/d a legjobb választások szerintem. Az adagolás a csomagoláson rajta van, és mivel ezek teljes értékű tápok, nem kell mellettük mást adni.Van belőlük konzerv is, ha nem szeretné önmagában a szárazat a kutya. Összeállítható akár otthon is diéta, de nagyon macerás, és minden nap külön a kutyusnak is kellene főzni. Egy hasi ultrahangot esetleg még azért csináltasson, hogy nem-e egy idült hasnyálmirigy gyulladás, vagy esetleg daganat van a háttérben.

üdv, jobbulást

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem