Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!’11 éves spánilel kutyámnak nagyon száraz az orra.Időként annyira berepedezik(jobb szót nem találtam), hogy vérzik is.Állatorvos tanácsára neogranormon kenőccsel kezelem, melynél látványos javulást nem tapasztalok.Mit tegyek?Elöre is köszönöm!

2013.01.24

Állatorvos
Sajnos idősebb kutyáknál nem ritka az orrszárazság. Meg kell vizsgálni a könnycsatorna átjárhatóságát, ugyanis a könnynek fontos szerepe van az orrtükör nedvesen tartásában. Ha a test más részein is van bőrelváltozás, akkor vigye el bőrgyògyászati szakrendelésre (pl.: Dr. Tarpataki Noémi). Sajnos a száraz orrtükör sok esetben tényleg csak hidratálással kezelhető ( babaolaj, neogranormon, Linola Fett). Hasznosak lehetnek bőrtáplálò készítmények is.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem