Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!
2 év körüli befogadott cicám nagyon szereti a száraz eledelt viszont kemény a széklete. Lehetséges hogy a száraz eledeltől vagy más probléma lehet? Belemegy az alomba kapar de nincs benne semmi. Ha sensitive érzékeny gyomrú macskáknak való száraz tápot adnék neki lehetséges hogy megoldódna a probléma? Olvastam az interneten, hogy az is megfelelő táplálás lenne egy macska számára ha kizárólag száraz eledelt adnék neki. Ez igaz?
Válaszát köszönöm

2018.02.14

Állatorvos

Igen, lehet kizárólag száraztáppal etetni egy macskát. Itt én arra gondolok, hogy a cica nem iszik eleget, azért kemény a széklete. Próbálja beáztatva kínálni a szárazat, vagy adjon a cicának vízzel higított fűszermentes húsleves lét a táp mellé (abból lehet, hogy szívesen és többet iszik), vagy próbálja ki, hogy konzervvel eteti. Ha ettől megoldódik a probléma, akkor keveset ivott az állat. Ha továbbra is fennáll a probléma, akkor vigye orvoshoz a cicát.

Vissza a kérdésekhez