Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!
2 év körüli Csincsilla bakról lenne szó.Kicsit furán viselkedik az utóbbi néhány napban,legalábbis amikor hozzám került nem csinált ilyeneket.
Amikor kiengedem nem csinál semmit,nem akar futni és a másik csinivel sem foglalkozik hiába megy oda.Bevonul a szekrény alá és ott ül egész végig.
A másik gond,hogy eddig nagyon jó étvágya volt,de az utóbbi pár napban láthatóan sokkal kevesebbet eszik,eddig üresre ette a kis edénykéjét,de most mindig hagy egy nagyobb csipet tápot.És nagyon lassan eszik,nem értek hozzá,de mintha fájna a foga,ha tényleg a fogával van valami baj azt honnan tudom?
Harmadik baj pedig a hátsó lábai,kicsit piros és elég száraz kemény a tapintása.Ezzel mit tudnék csinálni és mitől ilyen?
És a vizelet is eléggé,nagyon erős szagú,ez normális?Másiknak nem ilyen.

2016.05.26

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Mindenképpen állatorvoshoz kellene vinni a csincsillát. A fogait át kellene nézetni- nem kizárt , hogy bódításra is szükség lesz- és rendbe rakni őket, ha ott van a gond. A talpán gyulladás van, ehhez is állatorvosi vizsgálat kell, hogy megítélje, kezdődő fekély, vagy egy enyhe dolog csak, illetve hogy van e szükség antibiotikumra. A szúrós szagú vizeletet szintén több dolog okozhatja. Húgyúti gyulladás, kő, homok, de az is lehet hogy a takarmány összeevők okozzák. Keressen fel egy csincsillákkal foglalkozó állatorvost, aki majd segíteni tud.

üdv

 

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem