Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!

2 éves csivava kutyám rengeteget pattog,ugrál magasabb helyekről is,lépcsőzni is szokott,úgy tudom ez nem tesz jót neki(k),arra gondoltam vennék neki zöldkagyló kivonatot,az izületei és a porcok megvédése érdekében.Nagyon sok jót hallottam már a zöldkagylóról.
Érdemes neki adni ilyet?

Köszönöm előre is a választ!

2016.01.31

Állatorvos

Az ilyesmi valóban megterheli az ízületeket, de egy életvidám, energikus fiatal kutya esetében az ugrabugrálás elkerülhetetlen. Egyedül a lépcsőzés az, amit megakadályozhat úgy, ha ölbe veszi a kutyát, amikor lehet. A zöldkagyló kivonatok valóban nagyon jó táplálékkiegészítők, nyugodtan adjon ilyesmit kedvencének. Akkor a leghatékonyabb, ha kúraszerűen alkalmazza őket, évente 2x 1-2 hónapon át.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem