Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!
3 hónapos kisfiú goldi kutyánk székletében gilisztákat találtunk.Eddig 3 féregtelenítést kapott, 4, 7 és 9 hetesen.Hogy lehet hogy mégis bélférges?Sajnos már többször láttam-ha nem vagyok elég gyors-hogy megeszi a macskakakit és az alomban is előszeretettel turkál, sajnos nem tudok mindig a nyomában lenni.Adjak neki újabb féregtelenítést, ha igen, milyet és mennyi ideig célszerű, és esetleg a cicának is?Bár nála nem tapasztaltunk ilyet.Köszönöm előre is!

2017.08.07

Állatorvos

Ha két állat együtt él, akkor nincs értelme csak az egyiket kezelni. Kutyának is macskának is addig kell 2 hetente széles spektrumú féreghajtót adni (Drontal plus, Drontal cat, Milbemax) amíg a tabletta beadása után ürül féreg. Én ebben az esetben tennék Advocate cseppet is a kutyára és a macskára is, mert ez a készítmény hatékony bizonyos paraziták egyes lárvaalakjai ellen is. Fontos a bélsárevés megakadályozása és a nagyon gyakori alomtakarítás.

Vissza a kérdésekhez