EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!

5 hónapos korában fogadtuk örökbe ivartalanított kandúr cicánkat, idén 4 éves. Kezdetben szinte mindent megevett, viszont hamarosan ráállt a Darling konzervre, kizárólag ezt eszi. Vásároltunk nagyon drága macskaeledelt, megszagolja és otthagyja, van hogy még öklendezik is. Előtte hagytuk fél napot, akkor sem evett belőle. Rio Mare-t eszik ezen kívül, és Royal Canin gastro intestinal tápot, napi 20-30 szemet. Adtunk neki felvágottat, pl. drága sonkát, kihányja, kukoricakonzervből adtam neki pár szemet, kihányja. Ha eszünk kér belőle, de semmit nem adunk neki, hiába enné meg jóízűen a gyomrát irritálja. Az a gond, hogy nem forgalmazzák többé a Darling konzervet és nem tudjuk mit fog enni a cica. Ha tudna segíteni nagyon megköszönném!

Anita

2016.08.19

Állatorvos

Kedves Anita!

A Royal Canin Gastronak van konzerves változata is. Én azt próbálnám adni neki. Ezzel tesznek a legjobbat a cicának, mert az egy teljes értékű, nagyon jó minőségű táp kifejezetten érzékeny gyomrú cicáknak fejlesztve.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem