EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!

7 hónapos golden retrieverem van.Az lenne a kérdésem ,hogy normális e az ,hogy kb 40-45 perces séta után teljesen ki van fáradva?Létezik ,hogy neki már ez a hőmérséklet ilyen terhelést jelentene?Ezenkívül többször megfigyeltem a sétáknál ,hogy az orránál és a szája szélén fehér habszerű valami jelentkezik.Ez adhat okot aggodalomra? Köszönöm szépen!

2016.05.27

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Ezekben a nagy melegekben , ha végig rohangálja a 45 perces sétát a napon, az teljesen normális, ha utána kifárad, és egy kis mennyiségű habzás is belefér. De ha mégis aggódna, vigye el állatorvoshoz aki átvizsgálja, hogy nincs e valami gondja a kutyusnak. Nyáron próbálja őt a reggeli meg az esti órákban sétáltatni inkább, és jó ha mindig van friss vize, vagy egy patak, vagy egy tó, ahol tud hűsölni a séta alatt is.üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem