Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

üdvözlöm!
a kérdésem, kullancsvédelem ill. bolhairtással kapcsolatos. két kutyám van, elegendő cseppeket alkalmazni, (fyprist) vagy spot on sprayt is rájuk lehet fújni? azért kérdezem, mert hamarosan jön a szúnyoginvázió.

köszönöm válaszát!

2015.04.02

Állatorvos

Nem kell kétféle szert egy időben alkalmazni. Sajnos azt nem lehet megmondani, hogy az Ön kutyájánál melyik szer válik be leginkább, többféle hatóanyagot is ki lehet próbálni (egymás után). Jó készítmények még (a teljesség igénye nélkül): Advantix, Duowin, Vectra 3D, Kiltix, Foresto. Két szert csak akkor kell együtt használni, ha a hatóanyagok kiegészítik egymást, tehát egyszerre több dolog ellen is védelmet akarunk. Beszéljen állatorvosával, hogy az Önök helyzetében milyen készítményt vagy készítményeket ajánl. Ha szívférgesség elleni védelemre is szükség van, akkor érdemes tablettát (pl.: Milbemax havonta) vagy cseppet (Advocate, Stronghold) adni a kutyának és ezt kiegészíteni egy kullancsok (és bolhák-Milbemax esetében) ellen is hatékony készítménnyel.

Vissza a kérdésekhez