Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!

A kutyámnak a sok portól sokszor gyulladt a szeme.Kapott szemcseppet de sehogy sem tudok neki cseppenteni ,mert nem engedi.Nagy testű kutya és lefogni se bírom ,mert állandóan elrántja a fejét.Egyszerűen nem tudom ,hogy mit tegyek,félek hogy baj lesz emiatt.Egyedül azt engedi meg ,hogy lemossam a szemét nedves vattával.Vettem most bórsavat .Ön szerint valamennyire ez is megoldást jelenthet neki a gyulladás kezelésében,vagy mindenképpen a csepp kéne?Nem tudom mitévő legyek,mert sehogy sem tudok neki cseppenteni.Köszönöm a segítségét!

2016.10.19

Állatorvos

Kedves Gazdi! A bórsav mindenképpen jó. Azt, hogy elég e azt ön fogja látni. Nem tudom miből ered a gyulladás, ha tényleg kizárólag a por okozta irritáció, akkor a vattás letörlés is leég lehet. Ha viszont úgy látja , hogy nem javul, vigye el egy ismételt szemészeti szakvizsgálatra, ahol a kollégák alternatív módszert – krém- napi 1szer is elég kenni, szájon át adandó gyógyszerek stb- javasolnak majd.Én sajnos látatlanban nem tudok helyettesítő szert javasolni.

Üdv

Vissza a kérdésekhez