EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!
A kutyámnak minden tavasszal csúnyán bekorpásodik a bőre ha szabad így fogalmazni.Nyár végére aztán mindig eltűnik de addig sajnos elég csúnya.Az egész hátán és az oldal is ilyen a bőre.Mivel rövid szőrű sajnos elég feltűnő is.Ha nem okoz különösebb gondot,pl. nem viszket neki akkor érdemes foglalkozni ezzel a problémával, vagy ez olyan veleszületett kutya dolog?(Ivartalanított kutyus)

2014.04.17

Állatorvos

Ha az állat bőre száraz, akkor érdemes hidratáló samponnal fürdetni (pl.: Dermilen). Hasznos lenne ebben az időszakban bőrtápláló készítményeket alkalmazni (pl.: Dermoscent cseppek, Grizzly lazacolaj stb.). Vannak szezonalitást mutató bőrbetegségek, de ennek diagnosztizálásához bőrgyógyászati kivizsgálás szükséges.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem