Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!

A próblémám/kérdésem macska alommal kapcsolatos. Tapasztalt macskatartó vagyok, viszont nem tapasztaltam még ilyet. Lehetséges az, hogy a macska válogat macska alom állaga közt? Úgy értem létezik-e hogy egy macskának nem tetszik a szilikonos alom, hanem inkább az egyszerűbb összetételűt választja? Ha igen, mi lehet az oka?

2015.07.14

Állatorvos

Igen, ez egy gyakori dolog. Vannak olyan cicák, akik még az alomtálcát is elkerülik és a lakás más helyeire végzik a dolgukat, ha nekik nem tetsző almot használ a gazdi. A macskák makacs, hóbortos lények, akik nagyon ragaszkodnak a megszokásaikhoz….Ha van olyan alom, amit szeret a cica, akkor használja azt.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem