Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!

A szuka golden kutyám tavaly november első hetében kezdett tüzelni.Idén viszont még nem tüzelt .Mennyire gond ez ,hogy eltelt fél év és még nem volt neki a második tüzelése?Nem volt még szuka kutyám és nem tudom ,hogy ez hogy is van pontosan.Én úgy számoltam ,hogy májusban jön a következő tüzelés és utána 2 hónappal tudjuk ivartalaníttatni.De ezek szerint nem törvényszerű ,hogy fél évente pontosan tüzelnek.

Köszönöm szépen a válaszát!

2017.06.19

Állatorvos

Nem törvényszerű, hogy minden kutya fél évente tüzel. Van olyan kutya, amelyik akár 5 havonta, és van olyan is, amelyik 10 havonta. Ha a kutya jókedvű, jó étvágyú, aktív, akkor nyugodtan várhat még. Ha bármi rendellenességet észlel, akkor azonnal forduljon állatorvoshoz. Ha a tüzelés nem jelentkezik a nyár folyamán, akkor azért tünetek nélkül is vigye szaporodásbiológiai szakrendelésre a kutyát a biztonság kedvéért.

Vissza a kérdésekhez