Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!

Az egyik kérdésem, hogyan lehetne lefogyasztani a kutyámat, mert párom jó szívének köszönhetően, sajnos hamar felmegy rá a súlyfelesleg. Mopsz-tacskó keverék, imád enni 😀

A másik: tavaly az ivartalanítás alkalmával, altatásban vágták le a körmét kiskutyámnak, és elégették a végét, merjem – e kutyakozmetikushoz vinni körömvágás céljából?

Előre is köszönöm a választ.

Troják Kata

trojakkata@citromail.hu

2012.07.18

Állatorvos
Léteznek olyan tápok, amelyek kifejezetten erre a célra szolgálnak (light tápok). Fontos betartani az etetési útmutatót, mert ha ebből is a szükségesnél többet kap az állat, akkor nem fog lefogyni. Meg kell értetnie a párjával, hogy a túlsúly következtében számos betegségre hajlamosabbá válik a kutya, így ha szereti az állatot, akkor nem eteti túl. Hasznos az is, ha fokozatosan egyre többet mozog a a kutya. Fontos, hogy hirtelen nem szabad lefogyasztani egy kutyát, csak fokozatosan, néhány hónap alatt. Az etetési időkön kívül ne legyen nasi.
Nyugodtan viheti kutyakozmetikushoz karomvágásra a kutyát, látni fogja, hogy meddig lehet vágni.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem