Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!Azt szeretném kérdezni hogy két kutyám van az egyik 2eves labrador ivartalanított szuka a másik 4honapos nemetjuhasz kan.Az érdekelne hogy a nemetjuhasz állandóan a labrador torkanak esik és össze vissza harapja már sebes neki a pofija ezt csak játékból csinálja vagy később is amikor nagy lesz akkor is fogja e bántani ne talantan képes lenne e meg is ölni a labradoromat? Válaszát előre is köszönöm! Üdv :.Fülöp Viktória

2015.04.16

Állatorvos

Egy 4 hónapos kiskutya gyakran játszik úgy, hogy felugrál a nagyobb kutyákra és kapkod a fülük, nyakuk után, ahogy az emberek kezét is előszeretettel rágcsálják. Ez nem vezet ahhoz, hogy ölni akarjon a későbbiekben. Azért a nyakát rágja a nagy kutyának, mert az éri el….Ezt igazából a felnőtt kutyának kellene rendeznie. Valószínűleg a labrador végtelenül türelmes, nagyon nyugodt állat. Ha nem így lenne, akkor már egy-két határozott morgással, figyelmeztető kaffantással régen ráncba szedte volna a szemtelen kölyköt. Ha nincsenek nagy sebek a labradoron, csak karcolások, akkor hagyják, hogy a kutyák ezt maguk között lerendezzék. Ha az idősebb kutyának komoly sebei vannak, amelyek fájdalmasak, elfertőződhetnek, akkor utasítsák rendre Önök a kölyköt és tereljék el a figyelmét valami játékkal. Ha van csúnya, nehezen gyógyuló seb a labradoron, akkor annak gyógyulásáig csak kontrollált körülmények között találkozzanak az állatok. Nagyon fontos egy jámbor kutyának, hogy biztosítsanak számára lehetőséget arra, hogy elvonuljon, amikor akar,nem legyen kitéve az állandó piszkálásnak. A kölyök energiáinak levezetéséről gondoskodjanak sok játékkal, egyszerű feladatokkal.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem