Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!

Egy olyan problémám van, hogy a kandúr macskám ivartalanítás után és teljesen úgy viselkedik,mintha ivaros volna. Most 5 éves, és az ivartalanítása még az 1 éves kora előtt megtörtént, úgy 7 hónapos korában. Akkor kiderült hogy rejtett herés, és rendes nagy műtétje volt, de elvileg a hasfalából is kivettek mindent. Sajnos azóta is folyamatosan jelöl (ugyanolyan erős a szaga mintha ivaros lenne), de ami jobban aggaszt, hogy folyamatosan elmegy. Kertes házban lakunk, sajnos vagy a teraszon vagy a tetőablakon, de meglóg. Nem tudom bezárni. Próbáltam, akkor szó szerint megőrül. Viszont így folyton verekszik, veszélynek van kitéve. Féltem, hogy elütik, napokra eltűnik. A többi cica ivartalanítás óta ki se megy a kerten kívülre. De ő nála semmi eredményt nem hozott. Van esetleg valami mód arra, hogy ezen az állapoton javítsunk?
Előre is köszönöm,
Kata

2018.07.06

Állatorvos

Bennem felmerül, hogy a cicában van még here vagy heredarab….Vigye őt orvoshoz. Ha megoldható, akkor vigye szaporodásbiológiában jártas állatorvoshoz (pl.: Dr. Szász Ferenc).

Vissza a kérdésekhez