EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!

Egy olyan kérdésem volna, hogy néha a kutyám a jobb hátsó lábára sántít, vagy legalábbis nehezebben áll rá. Amikor állatorvos látta, akkor kb. az ég világon semmi baja nem volt. (amíg oda értünk valahogy elmúlt vagy nem tudom)
Sokat hallottam a diszpláziáról, de igazából ennek ellenére elég keveset tudok róla. Azt tudom, hogy nagytestű kutyáknál ez gyakoribb. Kéne erre gyanakodnom? Fajtiszta, törzskönyvezett kutyáról van szó. 4 éves rottweiler. Üdvözlettel: Tímea

2014.10.11

Állatorvos

Ha ez a probléma állandóan visszatér, akkor röntgen felvételekre lenne szükség. A sántaság bármelyik ízület betegsége miatt kialakulhat, ezek közül csak az egyik a csípőízület. Vigye el a kutyát egy ortopédiára szakosodott rendelőbe és vizsgáltassa meg. Nagyon részletesen olvashat a csípőízületi diszpláziáról a Magyar Kisállat Ortopédiai Egyesület honlapján (www.kisallatortopedia.hu).

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem