Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!
Egy olyan gonddal fordulok Önhöz, hogy már a második chippet rakattam bele a kutyába de ez is eltűnt ennek mi lehet az oka? Az állatorvos arra fogta h vékony a kutya. Ebben az esetben mit tegyek?

2016.07.24

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Hát ez rendkívül furcsa. Miután berakták a chipet, akkor jelzett a chipleolvasó, hogy benne van, csak fél év múlva nem volt már meg?

Az igazság az, hogy ezek a chipek a bőr alatti kötőszövetben vándorolhatnak, szóval, esetnként teljesen más helyen találjuk meg mint az eredeti berakás volt, érdemes az egész kutyát átscannelni többször is. Extrém ritka esetben a beadást követően a beadás helyén kieshet a chip, és az is előfordulhat, hogy valamiért nem funkcionál, ezért szoktuk berakás előtt is és után is ellenőrizni.

Más ötletem nincs.

Üdv

 

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem