Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!
Én egy nagyon elkeseredett gazdi vagyok, ezért kérem a segitségét!Cicám, ő Dönci 8 éves herélt cica.Kb. decemberben kezdődtek a tünetek, és már 3 klinikán , 6 állatorvosnál jártunk, de senki nem tudott segiteni.Bal orrlyukából, zöldes váladék folyik, folyamatosan szipákol.A szájában piros folt szerű gyulladás látható, nem mindig.Néha a bal szeme csipás de ez ritkán fordul elő, nehézkes az evés.A macskanáthát kizárták, de csak találgatások, és rengeteg antibiotikum amit kapott.A röntgen semmit nem mutatott ki.Sokszor nagyokat tüsszent,olyan mintha bedugulna az orra és ki akarná fújni.A nyála is folyik, és büdös a szája.Képtelenség hogy ennyi orvos látta, konzultációkon is vitatták, de senki nem tud segiteni!!!Tudom nem tartozik ide, de ezt már anyagilag is nehéz fedezni.Természetesen bármit megtennénk érte.Nyolc éve hűséges kis cicánkat nagyon féltjük, szeretjük.Kérem, ha tud valamit segiteni , nagyon hálás lennék mert már kezdem feladni a reményt.Nem tudom már nézni ahogy szenved. Homeopátiás doktornál is jártunk,ő semmit nem tudott tenni érte. Egyébként jól néz ki nem fogyott , iszik is rendesen, játszik..csak kínlódik szegény!Köszönöm szépen, hogy elolvasta a levelem, és várom válaszát.
Köszönettel:
Godóné Váradi Anna
Csákvár.

2014.04.12

Állatorvos

Sajnos így vizsgálat nélkül nehéz. Leveléből nem derül ki, hogy történt-e mikrobiológiai vizsgálat, mert a célzott kezelés csak úgy lehetséges. Lehet, hogy gombás fertőzés is van, ami antibiotikum hatására nem javul. A problémát okozhatja rossz fog, esetleg a lágy szájpad felett lévő tályog. Lehet, hogy röntgen árnyékot nem adó idegentest van az orrában (pl.: toklász). Hasznos lehet egy endoszkópos vizsgálat, de sajnos ennek azért vannak korlátai a szűk orrjáratok miatt. Javasolnék egy állatorvost, aki Budapesten dolgozik, érdemes lenne Vele konzultálni először akár csak telefonon, Ő Dr. Psáder Roland.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem