Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!

Én voltam aki írt a fülgyulladásos cicáról akinek egyensúlyzavara van. Csütörtökön alig bírt lábra alni és a fejét tekergette. Elvittük már orvoshoz ott kapott három injekciót. algopyrin injekciót és még egyet fájdalom ellen ami erősebb mint az aalgopirine. Plussz eg antibiotikum injekciót ami fehér volt. Aznap késő este látszott a cicán hogy jobban van. Sokat evett és dorombolt is. Ma napozik, játszik. Jobban van de a fejét még oldalra tartja. A doktor úr írt fel egy szemcseppet amit lehet fülbe cseppenteni. : brulamycin a neve. Azt mondta ezt használjuk. A nagy idegességbe elfelejtettem mikor. Doktor nő, ön mit javasol? Egy héten hányszor vigyem állatorvoshoz? A doki hiába mondja hogy heti egyszeri kezelés elég neki, és nem így gondolom. Mert csak rosszabodott az állapota. Ön szerint vigyük ahhoz a doktrhoz, akihez csütörtökön voltunk? Vagy ahhoz aki régebb óta kezeli? Nem udom kiben bízhatnék. 🙁

2015.04.25

Állatorvos

Sajnos én nehéz helyzetben vagyok, mert nem láttam a cicát. Olyan orvost válasszanak mindig, aki a cica aktuális állapotára reagál. A fülcseppeket általában naponta kétszer kell adni, de beszéljenek a kezelő állatorvossal. Attól függ, hogy milyen gyakran kell orvoshoz vinni az állatot, hogy hogyan alakul az állapota a mostani kezelés után. Érdemes rákérdezni, hogy nincsen-e szükség hosszabb antibiotikumos kezelésre. Az antibiotikumot és a gyulladáscsökkentő gyógyszert is lehet tablettában szedni, ha be tudják adni és a cica állapota stabilnak látszik.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem