EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Udvozlom!
Erdeklodni szeretnek kutyaval valo repulessel kapcsolatban.Pomeraniai torpe spitzemmel szeretnek hollandiabol budapestre utazni eloszor buszos megoldas jott szoba ami 20 ora, viszont mivel kicsi kutya igy a repulon az utasterben is utazhat velem!Milyen hatasa van a kutyakra a repules? Okozhat barmi betegseget nekik esetleg halalt? Milyen reakciot valt ki a kutyakbol az ilyesfajta elmeny?

Koszonom

2017.08.08

Állatorvos

Egy egészséges kutya számára nem jár nagyobb egészségügyi kockázattal a repülés, mint embernél. Az, hogy a kutya hogy reagál erre a helyzetre az teljesen egyéni. Érdemes olyan készítményeket alkalmazni, amelyek segíthetnek neki (pl.: Adaptil spray, Calmex tabletta, KalmAid) az utazás átvészelésében.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem