Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!
Hamarossan kiskutyàt hozok ki menhelyről.Jelenleg még szopik.A kérdésem az lenne,hogyha bent kapott parvó oltàst akkor legközelebb mire érdemes oltatnom?Nem szeretném agyonszúrkaltatni mindenre hiszen még nincs nyolc hetes.Mik azok az oltàsok amik feltétlen szükségesek?
(a tacsink kiskoraban majdnem belepusztult a kombi oltàsba)
Nem szeretnék így jàrni.Köszönettel:Szalai Ildikó

2015.03.30

Állatorvos

Az alap oltásokat mindenképpen meg kellene kapnia. Két hetente:  kombinált,parvo ismétlő, kombinált ismétlő, veszettség. Egy éves koráig meg kell ismételni még egyszer a veszettség elleni védőoltást. Vannak kutyák, amelyek érzékenyen reagálnak bizonyos oltóanyagokra, de ennek ellenére nem szabad kihagyni a védőoltásokat, mert létező halálos betegségek ellen védenek.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem