Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!

Három hetes rottweiler kiskutyáink vannak ( 8 db ) , akik jelenleg még szopnak. A székletük napok óta híg, van amelyiknek habos az állaga. A kedélyállapotuk nem változott, virgoncak, rendesen szopnak, testsúlyuk növekszik. Az anya kutya ugyan azzal a táppal ( happy dog )van etetve,mint a vemhessége előtt. Meg szeretném kérdezni, hogy ez normális, esetleg mit tudunk ez ellen tenni? Illetve a hozzátáplálást mikor kell elkezdenünk, milyen fajta tápot ajánl a kicsiknek?

Válaszát előre is köszönöm.

2016.05.19

Állatorvos

Kedves Gazdi!

A hasmenés semmiképpen nem normális, ilyen pici korban igen komolyan veendő. Menjenek el állatorvoshoz, aki feltehetően egy bélsárvizsgálat után diagnózist is tud majd mondani. Féreghajtás 2 hetente gondolom megvolt, probiotikumot adhat nekik-állatorvosit javaslok, a humánok nem igazán működnek kutyában.-de ha 3 napnál tovább tart a hasmés elképzelhető, hogy infúziózásra is szükség lesz a kiszáradás miatt. A hozzátáplálást, ha megoldódott a hasmenés kérdés elkezdheti. Mindenképpen valami jó minőségű nagytestű kiskutyák számára kifejlesztett tápot javasolnék. (Hills, Royal Canin stb.)üdv

Vissza a kérdésekhez