Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!
Hónapok óta kezelgetik 14 éves cicánkat, de nem tudják megmondani mi baja lehet. Hányással kezdődött. Vérvizsgálat amiláz szint emelkedést mutatott. Emésztési problémára gyanakodtak, így antibiotikumot kapott. 14 nap tünetmentesség után újra kezdődött a hányás. Még kétszer kapott injekcióban antibiotikumot. A harmadik kezelés után már nem az ételt, hanem csak fehér habos volt a hányadék. Kedden elaltatták, s kivették a manduláit és kihúzták két fogát. Pénteken újra hányt, sötét folyadékot. Ma pedig ismét a fehér habot. Enne, de kiesik a szájából az étel. A műtét előtt is ezzel vittük be. Rengeteg pénzt kifizettünk, de nem tudjuk mi baja lehet a cicának.. Válaszát előre is köszönöm!

2018.03.18

Állatorvos

Sajnos vizsgálatok nélkül nem tudok semmit mondani. Én arra bíztatnám önöket, hogy az össze lelet és kezelési lap birtokában menjenek el egy másik orvoshoz is. Több szem többet lát… Nem tudom merre lakik, de ajánlanék néhány jó belgyógyászt (természetesen a teljesség igénye nélkül): Dr. Máthé Ákos, Dr. Kántás Károly, Dr. Psáder Roland, Dr. Vizi Zsuzsanna…

Vissza a kérdésekhez