Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!
Kétségbe esette keresem a választ a kérdesemre, és nem hagy nyugodni egy percig sem.
Az elmúlt napban, elhúnyt a kutyám, öreg volt, de élénk, ugatott, evett is rendesen, és pár óra leforgása alatt, meghalt, észre sem vettük, csak mikor már nagyon késő volt. A kérdésem a következő, ha esetlen valami nagy baj történt vele, megfulladt, vagy ilyesmi, annak milyen jelei vannak? Állatorvos nem látta, mert nem jött kihozzá… Hangsúlyozom, öreg volt, 12éves, de nem bírom felfogni, hogy csak eldölt és kész ennyi… a szemei nyitva voltak és a nyelve lógott, de semmi “harc” .. harc a halál ellen, nem volt látható rajta…
Miért volt nyitva a szeme ha esetleg alvás közben érte a halál?
Plusz a házából kijött, es elfeküdt a ház mellett, valószìnüleg… fel volt készülve? Szenvedett? 🙁
Válaszat köszönöm!

2017.05.12

Állatorvos

Kedves Gazdi! Erre nagyon nehéz választ adni. Ha hirtelen halt meg, lehetett szívrohama, agyvérzése, ami gyakorlatilag fájdalommentes, igen gyors elhullást okoz. Általában a tetemek szeme nyitva van, ez nem jelent semmit. Vizsgálat nélkül nem lehet megmondani, mi okozta a kutyus elhulltát.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem