EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!l

A Cicusom (kandúrka) folyton és szinte megállás nélkül vakarózik és a nyakánál már több helyen sebesre vakarja magát.(szoba cica bolha nincs!)
Ivartalanított ,idősebb de nagyon aktív, vidám ,sokat játszó cica. Amit még észre vettem, hogy a farktövét szokta még sűrűn a fogacskáival rágogatni.Egy jó ideje a fressnapf hypoallergén tápot eszi. Nedves tápot szinte sosem kap. Iszik rendesen.
Mit csinálok rosszul?

2016.07.26

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Cica vakaródzása nagyon kényes ügy. A majdnem minden betegség ugyanúgy néz ki és rengeteg kiváltó oka lehet. Azt javasolnám, hogy menjenek el egy bőrgyógyászati kivizsgálásra, ahol leveszik a bőrkaparékot és kizárják a bakteriális, gombás, parazitás kórokokat. Ezután tudnak majd tovább lépni az allergia illetve egyéb betegségek irányába.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem