Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!
Mopsz kutyusom az utóbbi napokban bágyadtabb, keveset iszik, nem eszik ( ez lehet e attól hogy tápot váltottunk? ) és leengedi a farkát. Máskor ha ettünk ott legyeskedett körülöttünk, most pedig csak fekszik a szobában.
A másik kérdésem a szívférgességgel kapcsolatban lenne. Vannak e tünetei vagy érdemes megcsinalni a szükséges vizsgálatokat minél előbb?
Köszönöm a segítségét!

2016.06.01

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Ilyen mértékű bágyadtságot tápváltás nem okozhat. Enyhe hasmenést igen, de én azt gondolom, hogy a kutyusnál van valami egyéb probléma, ami miatt mielőbb állatorvosi vizsgálatot javasolnék. A szívférgességgel kapcsolatban: ha már tünetei vannak az állatnak akkor nagy a baj,mert a gyógykezelés nagyon drága, fájdalmas, hosszú hónapokon keresztül tart és nem biztos, hogy eredményes. Én mindenképpen a szűrést és utána a megelőzést javaslom.üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem