EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!
Nègy honapos benti perzsa cicám van.Egy 2honapja küzdünk a bolhák ellen.Egy honapja Fyproxyl cseppet kapott,ami nem igazán használt,ezek után Frontline Combo cseppel let lezelve de egy hèt után is rohangálnak benne a bolhák.A házban kimostam már mindent ami belefèr a mosogèpbe.Már teljesen tanácstalan vagyok hogy mit tegyek,hogyan tudnám a kiscicámbol kiirtani ès távol tarnai a bolhákat tőle.
Válaszát köszönöm!

2017.10.28

Állatorvos

Valahol a lakásban vannak még bolhák…csak így lehetséges, hogy még mindig bolhás. Próbálják meg az Advocate cseppet. A mosáson kívül alapos porszívózás kell a rejtett zugokban is és ahol lehet használjon környezeti bolhairtó sprayt is (pl.: Insecticid 2000).

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem