Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!
Nekem egy olyan problémám lenne hogy van egy 2-éves ivartalanított fiú cicám de a mai napig össze vissza pisil még mindent ( cipő,ruha,szőnyeg stb ),Mit tudok vele tenni,alom tiszta akkor mi lehet a baj? Pár hónapja jártam vele orvosnál kiderült hogy húgyúti fertőzése volt kapott gyógyszert meg minden lehet hogy az még a baj? Másik meg kb 2-hónapja elkezdet esténként vagy hajnali órákban ilyen kurtyogó hangokat adni,meg keservesen nyávog ,ezt miért csinálja??
Tudna nekem ezekkel kapcsolatban valami tanácsot adni??
Köszönettel aggódó gazdi!
Szilvia

2016.08.19

Állatorvos

Kedves Szilvia!

Igen, az össze-vissza pisilés lehet a húgyúti fertőzés része, és sajnos, ha hajlama van rá valószínűleg vissza is fog jönni.Ez egy nagyon összetett probléma, ha csináltak a vizeletből tenyésztést elképzelhető, hogy diétáznia is kell a cicának majd. Azt javasolnám, hogy menjenek vissza a kezelő orvoshoz és beszéljék át újra ezt a dolgot. A másik cicát is javasolnám, hogy vigyék el vizsgálatra, és próbáljanak neki adni valami kímélőbb tápot. (pl. Royal Canin Gastrointestinal)

Üdv

Vissza a kérdésekhez