Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!
Segítséget szeretnék kérni. Westiem-nek a jobb fülében sötét váladék lett 1-2 napja. Én fülatkára gyanakszom utánaolvasás alapján. Az orvosunk nem elérhető a héten és máshoz nem szívesen vinném, esetleg valamivel nem tudnám én elmulasztani neki? Előre is köszönöm válaszát!

2013.07.11

Állatorvos
Ha a kutya erősen rázza a fejét és ferde fejtartása is van, akkor lehetséges, hogy valami idegen anyag (pl.: toklász, fenyőtüske) van a fülében. Minden fülproblémát célszerű fültükörrel megvizsgáltatni, különösen igaz ez az egyoldali elváltozásokra. Ha van valami a kutya fülében, akkor azt minél hamarabb el kell távolítani. Azt javaslom, hogy keressen egy megbízható orvost, aki belenéz a kutya fülébe. Ha az állat fürdött, akkor az is lehet, hogy víz ment a hallójáratba és az okozza a gyulladást.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem