Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!
Szeretném a segítségét kérni!
Nekem egy 10 éves Magyar vizsla kutyusom van. Kb két hete vittük el először orvoshoz, kedvetlen,étvágytalan, és hatalmasra nőtt a hasa. Először azt hittük,hogy meg van fázva mert köhögött, de az állatorvosnál kiderült, hogy tele van vízzel a kutyus. Gyorsan el állat klinikára invitált minket. Ott kivizsgálták ( vérvétel, hasi ultrahang,és mintát is vettek a hasában lévő vízből) A vérvételből kiderült, hogy májbetegsége van, a kutyusom veszíti a fehérje vérsejteket és a szervezet vízzel pótolja ezt a hiányt. Kapott injekcióban vízhajtót, és további gyógyszereket is kapott ( vitamin,vízhajtó,májregeneráló,Spiron nevezetű gyógyszert. ) A kutyusnál javulást láttunk, majd pár nap múlva szintén étvágytalanság és úgy tünt mintha a hasa újból telt fel neki vízzel. Elvittük arra a klinikára, ahol kivizsgálták… vettek tőle egy kontroll vérvételt. Kiderült,hogy javult a helyzet, de még mindig nem lehetünk elégedettek! Azt mondták,hogy ki sérleteznek hol veszíti a fehérjét a kutyus, kapott újabb gyógyszereket( a szívére,és tőzegáfonyát) azt mondták ha nem segítenek ezek sem,akkor a máhából kell mintát venni. A szívem meg szakad érte, nem szeretném így látni. A kedve az változó, és az étvágya is.

Kérem segítsen! Mit tehetek az érdekében?
Köszönöm előre is!

2016.02.29

Állatorvos

A leírás alapján úgy gondolom, hogy a kutya jó kezekben van, megtesznek mindent, amit lehet. Ahhoz, hogy a legpontosabb diagnózist és az állapotának leginkább megfelelő kezelést kaphassa az állat, valóban a mintavétel (biopszia) a legpontosabb módszer.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem