Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!
Szeretnék tanácsot kérni Öntől!Van egy 11 éves németjuhász kan kutyám, és 3 napja a következő tüneteket produkálja: folyamatos nyáladzás,napi többszöri hányás(gyakori öklendezés),étvágytalanság, csak vonszolja magát erőtlen de rengeteget iszik széklete nem nagyon van.Amint a nyáladzás megjelent rohantunk vele állatorvoshoz,letesztelte hogy nem-e kullancs negatív lett,kétszer kapott már antibiotikumot és gyulladáscsökkentőt nem használtak semmit, pontosan ő sem tudja mi lehet vele a gond.Két héttel ezelőtt kb. 10 napig ugyanilyen tüneteket produkált akkor sikeres volt az injekció kúra(nem tudjuk mit kapott mert nem mondták meg),most sajnos nem segít,láthatóan rosszul van a kutya nem javul semmit.Milyen betegségekre utalhatnak az ilyen tünetek?

2018.04.22

Állatorvos

Szerintem most egy vérvizsgálat és egy hasi ultrahang lenne a következő lépés. Bennem ami elsőként felmerül az valami belgyógyászati betegség: vesebetegség, májbetegség, hasnyálmirigy probléma, esetleg daganatos megbetegedés.

Vissza a kérdésekhez