Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!

Van 4 db nagyon cuki kiscicám,2 cicától.Egyben nevelik a kicsiket a két mama.Kb 9hetesek ,kb 1 hét különbség lehet a 2 alom között.
A problémám az lenne ,hogy az egyik kiscica -az idősebbek közül- nem akar szilárd táplálékot fogyasztani.A többiek szépen esznek már,ő csak a mamától szopizik.
A cica picit kisebb,vékonyabb is mint a társai,de vidám ,élénk, játékos.Próbáltam 1-1 pici falatot a szájába tenni,igencsak tiltakozik,ha a cicakaja szaftjával bekenem a kis ajkát vadul lenyalja,csak a tálkából nem eszik. mi lehet a baj? Várom válaszát! Előre is köszönöm!

C. Szilvia.

2016.06.18

Állatorvos

Kedves Szilvia!

Valószínűleg ő van a rangsor legalján, és a többiek elzavarták eddig a cicitől, most lehet a táltól is. Végre felszabadult a cici és most örül, hogy biztonsággal hozzáférhet. Ha Önben megbízik, akkor próbálja elvinni nyugodt helyre és kínáljon neki többször tasakos macskaételt. Előbb utóbb rá fog jönni, hogy az is jó neki, és nem lesz vele gond.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem