Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!

Van egy dzsungáriai hörcsögöm,aki 2 éves és 3 hónapos. Az utóbbi hetekben már nem annyira aktív, és pár napja már lassan és furcsán megy, illetve sokat leesik az emeltről. Kap multi vitamin és ma meg is szüntettem az emeletet,hogy lehetőleg ne másszon fel és ne essen le. Mivel tudnám még könnyíteni a mindennapjait? A szőre kicsit zilált,a szemei tiszták. Köszönöm előre is.

2015.12.22

Állatorvos

Sajnos az állat már nem fiatal… Vigye őt kisállatok gyógyításában jártas állatorvoshoz, hátha tudnak valamit javítani az állapotán. Legyen az állat kicsi helyen, hogy könnyen be tudja járni. Az etetőt és itatót tegye közel a kedvenc búvóhelyéhez. Ügyeljen az állandó hőmérsékletre.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem