EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!

Van egy 5 hónapos golden retrieverünk.Eleinte problémás volt az etetése mert tápváltások miatt hasmenése volt.Utána diéta és bélflóra helyreállítás után normalizálódott a helyzet.Most megint elkezdett hasmenés jelentkezni nála.A tápot hetek óta eszi semmi baja nem volt tőle.Arra gyanakszom ,hogy egyre többet van kint az udvaron és előszeretettel eszi a füvet,földes dolgokat.Ön szerint lehet ,hogy ez okozza a problémát?Köszönöm!

2016.04.02

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Egy rendszeresen visszatérő idült hasmenést ki kellene vizsgáltatni gasztroenterológiában jártas állatorvossal. Tudni kellene milyen jellegű a hasmenés, vékony vagy vastagbél eredetű stb.

Számtalan tényező okozhat hasmenést a férgektől kezdve, egysejtű parazitákon át, táplálék allergia vagy intolerancia stb.

Egyszeri hasmenést okozhat, ha az állat földes füvet eszik, de huzamosabb ideig tartót nem.  Nem gondolom, hogy az önök esetében ez okozná a problémát.

Remélem tudtam segíteni.

üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem