Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!

Van egy bichon havanese kutyám, aki néha ‘visít’, ha fel akarjuk emelni, vagy simogatjuk. És a kérdésem az lenne, hogy ezt vajon miért csinálja? ( Seb nincs rajta, és nem minden esetben ‘visít’ fel, csak vannak ilyen napjai.) 3 éves múlt, szóval még nem idős, lehet arról szó, hogy esetleg ízület problémái vannak? Azt hozzátenném, hogy szeret az ágyban feküdni, és a folytonos fel-leugrálás megerőltető számára. Ez lehet még kiváltó ok?

Köszönöm válaszát előre is!

2017.05.13

Állatorvos

Kedves Gazdi! Lehetséges, hogy így adja tudtára, hogy éppen nem kívánja a felvételt. Lehetséges az is, hogy fájdalmai vannak, ételtől, izületi stb. Az izület sérülhet, h túl nagyot kell ugrania. Javaslom vigyék el állatorvoshoz kivizsgálásra.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem