Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!

Van egy keverék kutyám (külsőleg német juhászkutya jegyek dominálnak), egy éves múlt. Nagyon sok időt töltünk együtt.
A kutya alapvetően kinti eb, viszont ha nyitva az ajtó, akkor számára is szabad a bejárás, így többet tud velem, illetve a családommal lenni.
Néhányszor aludt is a házban, de általában kint, a saját helyén szokott (kb. 100 négyzetméteres elkerített rész a kert végében).
Nemrég viszont elutazott a család három napra,ezt követően a kutya folyamatosan kiszökik és bekéretőzik a házba, valamint nem engedi, hogy akár egy lépést megtegyek nélküle, folyton velem akar lenni, olyan, mintha félne, hogy megint elmegyek számára hosszabb időre. Alig eszik, és látszik rajta, hogy szomorú.
Mit tehetnék, hogy a kutyám megnyugodjon?
Válaszát előre is köszönöm!

2018.07.25

Állatorvos

Ha eddig soha nem volt tőle távol, akkor érthető, hogy zaklatott. Kivel volt addig, amíg távol voltak? Annyit tehet, hogy próbál úgy viselkedni, mint azelőtt, hogy a kutya érezze, hogy újra minden rendben van. Ha a szorongás nem múlik, akkor érdemes megpróbálni az Adaptil nyakörvet.

Vissza a kérdésekhez